Canlı su nedir?

 

Canlı su nedir?

Suyun evlerimize kadar taşınabilmesi için basınca ihtiyaç vardır. Su, 80 metrelik bir boru sisteminden geçtiği zaman borudaki basınçtan dolayı canlılığı yok olur, suyun kendi hareketliliği bozulur. Suda, çift helezon şeklinde spiral hareket vardır. Bu da, suyun kristalinin oluşmasını sağlar. Suyun evlerimize gelirken uygulanan basınç spiral hareketine zarar verir, kristal yapısını da bozar. Kristal şekil olmayan yerde, geometri de yoktur. Böylece, bilgi de oluşamaz ve netice olarak suyun içerisindeki canlılık da yok olur. Artık, bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Su, yüksek derecede bir yapıya sahiptir. Ve bu yapılar sayesinde, su vücudumuzdaki benzer titreşimleri içeren birçok hastalıkları şifa olabilir. Alzheimer rahatsızlığına kadar, beyinlerimizin kıvrımlarına yerleşmiş olan hafif ve ağır metal tortularını bile sökebilir. Yaşlandıkça damarlarımız ve beynimizdeki sinir iletişim bağları kireçlenir. Bilgiyi iletmek için, köprü kurulamadığından unutkanlık başlar. Oluşan kireçleri çözebilmek için çok kuvvetli bir çözücü olan canlı suya ihtiyaç vardır.

İsrail’de birisi doktora gittiğinde, hangi rahatsızlıktan dolayı gitmiş olursa olsun, önce tekrar bekleme odasına yollanır, yarım saat içinde içmek üzere 2 Litre su verilir. Ve bu suyu içtikten sonra, hala şikayetleri varsa, bundan sonra muayeneye kabul ederler. İsrail’de bu bir gelenektir. İsrail’de, yapılan araştırmalarda aniden ortaya çıkan hastalıkların, % 80’ini, sadece su içerek iyileştirilebileceğini görmüşler. Su, çözelti maddesi olarak vücutta biriken tüm atıkları, dışarı taşımak için kullanılıyor. Burada, suyun miktarı kadar, kalitesi de önemlidir.

 

Su, mükemmel bir çözelti maddesidir ve her şeyi kendine bağlayabilecek özelliktedir. Bu nedenle, su içmek, ruh ve beden sağlığımız için gerçekten çok önemlidir. Bedenimiz, kendi kendisini, iyileştirebilecek donanıma sahiptir. Bedenimizin hastalıklardan temizlenip sağlığına kavuşması için eski temiz haline gelmesi gerekir. Bunun için de, vücudumuzdaki hastalıklı hücreleri, maddeleri çözen suya ihtiyacımız vardır. Hastalanmamak, hastalıklarımıza şifa bulmak için içtiğimiz suyun canlı su olması gerekir. Peki bu canlı su nedir, nasıl elde edilir?

 

Canlı suyun varlığı kadar ölü, sağlıksız, hatta hastalık yapıcı su da vardır. Canlı su içen kişinin daha sağlıklı olacağını, ölü, sağlıksız su içenlerin ise hastalanma ve hatta ölme risklerinin olduğu bilinmektedir. Temiz içilebilir kaynak suları araştırılırken bazı farklılıkların suya canlılık kattığı gözlemlenmiştir. Canlı suyun özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz. 

Suyun temiz olması için hem hastalık yapıcı mikro-organizmaların, kimyasalların, ağır metallerin vs. olmaması hem de hafızasının temiz olması gerekir. Suyun oksijen ve mineral yönünden zengin olması olması gerekir. Vücut yapısında uygun pH seviyesinde olması gerekir.

Suyun antioksidan (ORP değerinin) yüksek olması ve aktive hidrojen içeriğinin olması gerekir. Bu saydığımız özellikler bir suyun canlılığını belirlemeye yardımcıdır. Şifalı sular incelendiğinde, belirtilen özellikleri içerdikleri görülmektedir. Bu suları tüketen toplumların uzun ve sağlıklı bir ömür yaşadıkları gözlemlenmiştir. Sağlıklı ve uzun yaşayan bu toplulukların ileri yaşlarda da bebek sahibi olabildikleri, kanser ve diğer tüm yetişkin hastalıklarından uzak,120 yaşlarına kadar yaşadıkları görülmektedir.

 

Canlı su nasıl elde edilir?

 

Canlı suyun özelliklerinden ve öneminden bahsettikten sonra gelelim, basit bir şekilde evinizde nasıl canlı su elde edebileceğinize. Canlı su elde etmenin bir kaç yöntemi bulunmaktadır. Evinizde canlı su elde etmek için kullanacağınız su, mümkünse içilebilir özellikte doğal kaynak suyu olmalıdır. Bu suyu evinize getirirken topraktan yapılmış testi ya da kapağı bile cam olan cam şişeler kullanmalısınız. Doğal kaynak suyu bulmak mümkün değilse musluktan akan arıtılmış suyu ya da satın aldığınız damacana suyu kullanabilirsiniz.

Kolayca temin edebileceğiniz dağ taşları ile çok düşük maliyete ömür boyu kaliteli su içebilirsiniz. Suyun bir enerjisi vardır. Su, nasıl içerisine konulduğu kabın şeklini alıyorsa, aslında o kabın enerjisini de üzerine alır. Bu nedenle, plastik şişelerdeki su, plastiğin enerjisini kopyalar. Canlı su elde etmek için, öncelikle suyu, cam, testi ya da porselenden yapılmış kabın içerisine koymalıyız. Sonra, bu suyun içerisine ametist, pembe kuvars gibi dağ taşlarından birini güzelce yıkayıp koymalıyız. Taşları suyun içerisine koyup, 1-2 saat bekledikten sonra suyu içebilirsiniz. Böylece, suya tekrar hafızasını hatırlatıp, onu canlandırmış oluruz. Taşlarla canlandırılan su, şeker gibi tatlı ve yumuşak olur. Su kullanılmadan kalırsa yosun tutabilir. Aslında yosunlanma da bir canlanma belirtisidir. Yosun tutsa bile taşları ara sıra yıkayarak tekrar yerine koymalıyız. Ömür boyu aynı taşları kullanabilirsiniz. Bu, hem çok kolay, hem çok ucuz, hem de çok basit bir metottur. Bu metot, Anadolu’da eski insanların uyguladığı yöntemlerdendir.

Ayrıca başka bir yöntemle bir bardak suyun içerisine yarım çay kaşığı doğal kaya tuzu ilave ederek, aynı kanımızın değerlerine sahip bir çözelti elde edebiliriz ya da suyu dondurabiliriz. Su, dondurulmak suretiyle kendi asli yapısı olan kristallerine kavuşuyor. Buz haline gelen su cam sürahide çözüldükten itibaren 8-12 saat içerisinde tüketilirse sağlıklı bir su içilmiş olur. Toprak testi kullanmak da suyu canlı tutmak için önemlidir.

 

Start typing and press Enter to search